prezentare
proces de certificare
recunoasteri

Certificarea sistemelor integrate de management SR EN ISO 22000:2005

In contextul viitoarei integrari europene catre care se indreapta Romania , precum si al noilor perspective mondiale privind managementul organizational, este tot mai necesara o viziune globala asupra sistemului de management.

O abordare holistica a proceselor si activitatilor unei organizatii, atat prin prisma cerintelor privind calitatea produselor si a serviciilor, cat si protectia mediului si sanatatea si securitatea muncii, este fundamentul unui sistem integrat de management.

In acest sens, un sistem integrat de management presupune o gandire manageriala pro-activa care se traduce in dezvoltarea organizatiei in directia nevoilor actuale si viitoare ale societatii.

Pentru a reusi integrarea a doua sau a mai multor sisteme de management, este absolut necesara o intelegere cat mai buna a organizatiei, optimizarea procesului decizional si elaborarea si planificarea unei strategii de dezvoltare care sa se fundamenteze pe principiile managementului calitatii, mediului, sanatatii si securitatii muncii.

Beneficiile rezultate prin implementarea si certificarea sistemelor integrate de management, pot fi sintetizate in:

  • Viziune globala asupra managementului organizatiei
  • Planificare coerenta a tuturor activitatilor prin luarea in considerare atat a aspectelor privind calitatea, cat si a celor privind mediul, sanatatea si securitatea muncii
  • Optimizarea procesului decizional
  • Evitarea supraincarcarii inutile a sistemului prin stabilirea concomitenta a tuturor responsabilitatilor
  • Reducerea costurilor privind implementarea si certificarea sistemului

Oferta ROCERT SRL privind certificarea de sisteme integrate de management cuprinde urmatoarele variante de sisteme:

  • Sistem integrat Calitate - Mediu
  • Sistem integrat Calitate - OHSAS
  • Sistem integrat Calitate - Mediu - OHSAS

Demararea procesul de certificarea a unui sistem integrat de management se face dupa elaborarea documentatiei specifice si implementarea acestuia.

Pentru a stabili costurile pe care le implica procesul de certificarea, ROCERT SRL practica un sistem adaptat domeniului de activitate si dimensiunii organizatiei.

Pentru a vi se elabora o oferta de pret, specifica organizatiei dvs., completati formularul cerere de certificare si anexele specifice pentru fiecare tip de sistem de management pe care doriti sa-l certificati.Principiile ROCERT
CAUTA
top 
2002 - Copyright Rocert